برگزاری دوره بازآموزی عوامل عملیاتی هلال احمر خوزستان در اربعین حسینی(ع)

برگزاری دوره بازآموزی عوامل عملیاتی هلال احمر خوزستان در اربعین حسینی(ع)
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان از برگزاری دوره بازآموزی عوامل عملیاتی حاضر در مرزها و مسیرهای منتهی به پایانه های مرزی استان در ایام اربعین حسینی(ع) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان، فرهاد مکوندی اظهار کرد: این دوره بازآموزی به صورت نیمه حضوری و به مدت 12 ساعت با حضور بیش از 500 نفر از نیروهای عملیاتی حاضر در اربعین حسینی(ع) در استان برگزار شد.
وی افزود: این دوره یک روزه باز آموزی، با سرفصل هایی از قبیل گرمازدگی وگرفتگی عضلانی، مسمومیتها و گزیدگی، اقدامات اولیه در احیاء قلبی – ریوی، زخمها، اصول پانسمان، بانداژ وآتل بندی، شناخت داروهای اورژانسی، آشنایی و کار با تجهیزات آمبولانس، تریاژ، حمل مصدوم، آشنایی باخطرات مین و مواد منفجره و مدیریت تجمعات انبوه به مرحله اجرا رسید.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: آشنایی با تجهیزات کیف کمکهای اولیه، آشنایی با جغرافیای عراق و مسیرهای پیادهروی، مبانی بازپیوند خانواده در تجمعات انبوه و آشنایی با برنامه عملیاتی و دستورالعمل اربعین حسینی(ع) نیز از موارد مطرح شده در این دوره بوده است.